Acasa Termeni si conditii

Termeni si conditii

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI IN TOTALITATE DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE ALE SITE-ULUI www.kip.ro.

Continutul paginilor site-ului web www.kip.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate KIP SRL.

Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al KIP SRL. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini.

Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la office@kip.ro

Pentru permanenta imbunatatire a site-ului, va informam ca anumite informatii despre dumneavoastra sau traseul parcus de dumneavoastra prin site, pot fi monitorizate.

KIP SRL se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri KIP SRL care asigura buna functionare a acestui site.

Totusi putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru.

Toate aceste informatii colectate de KIP SRL prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite.